Vraag meer informatie over de Wauquiez Centurion 57

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Subject:
Contact
Wauquiez
Centurion 57
verkocht
Exclusief BTW
Referentienummer:
901654
Categorie:
Zeiljacht
Bouwjaar:
2013
Ligplaats:
More information on request
Vraagprijs:
verkocht
Materiaal:
Polyester
Afmetingen:
17,40 m
x
4,95 m
x
2,50 m
Omschrijving:
Wauquiez Yachts introduceert de nieuwe Centurion 57 in 2013
Nieuwprijs:
750000 eur
Diepgang:
250 cm
Opmerkingen:
Efficient en comfortabel rompontwerp

De romp van de Centurion 57 is krachtig en veelzijdig. Ontworpen om de zwaarste omstandigheden te doorstaan, zal het jacht alle weerscondities feilloos verdragen. In lichtweercondities reageert het jacht al op het kleinste briesje. Aantrekkende wind, resulteert in een indrukwekkende snelheid, waarbij het jacht uitstekend hanteerbaar en comfortabel blijft.
De Centurion 57, uitgerust met een 2,30 m. bulbkiel, is stijf en efficiënt onder alle omstandigheden. De fractionele tuigage (9/10), met hoge mast en gepeilde zalingen geven het jacht een optimaal snelheidspotentieel. Optioneel is het jacht leverbaar met een 2,10 - 2,50 of 2,70 meter kielvariant

Een efficiente deklayout

De zeer ruime kuip is zeer efficient vormgegeven: Optimaal werkruimte voor de gehele bemanning, maar tevens praktisch ingericht om het jacht uitstekend single handed te varen. Zo wordt het jacht standaard geleverd met elektrische lieren welke allen binnen het handbereik van de roerganger staan en lopende de vallen, onderdeks, naar deze lieren. Optioneel is het jacht nota bene uit te rusten met een overloop voor een zelfkerende fok.
Het jacht beschikt tevens over een groot uitklapbaar zwemplateau, welke comfortabel toegang tot de tendergarage verschaft.

Vanzelfsprekend als op een jacht van dit kaliber, worden er geen concessies gedaan aan dekuitrusting. Zo is de Centurion 57 o.a. uitgerust met Sparcraft Performance racing mast, ruim gedimensioneerde Harken lieren en blokken, Dyneema vallen en een standaard retractable boegspriet.
Slaapplaatsen:
Vast: 6
Opmerkingen:
Een interieur layout in de beste traditie van Wauquiez

Rust, luxe, comfort…. Het met bijenwas behandelde teakhout-sinds 1965 al gebruikt in alle modellen-blijft dominant, waarbij materialen als leer, glas en RVS het interieur een krachtig en modern karakter geven.
Door het gebruik van veel en grote dekluiken en grote panoramische poorten in de romp, is het interieur verbluffend licht. De zeer ruime salon is een elegant en gezellig verblijf, voor zowel in de haven als onder zeil.

De grote eigenaarshut in het voorschip biedt een ruim centre lined bed, veel bergruimte en tevens een eigen ensuite toiletruimte met separate douche. Ook beide achterkajuiten beschikken over een eigen toilet- douchegelegenheid, om zo uw gasten het comfort te bieden wat verwacht mag worden op een jacht van deze lengte.

Ter hoogte van de ingang, reikt de ruim bemeten keuken over de volledige breedte van het jacht. Volledig uitgerust herbergt het alle uitrusting voor een comfortabel verblijf aan boord.

In het voorschip bevindt zich een zeer grote berging, waar probleemloos extra zeilen en technische uitrusting in opgeborgen kunnen worden. Optioneel kan deze ruimte tevens ingericht worden als schippersverblijf.
Opmerkingen:
Jachtmakelaardij Kappers is official Wauquiez Distributor. Provisional information.
Extra informatie
De Wauquiez Centurion 57: De nieuwe standaard De Centurion 57 kenmerkt de terugkomst van het mythische Centurion-tijdperk in het segment van luxe zeiljachten. Een krachtige volbloed, uiterst wenbaar, maar veelzijdig met het comfort, de elegantie en de luxe van een superjacht. De Centurion 57 is het voorbeeld van Wauquiez s expertise op het gebied van ontwikkeling en bouw van kwaliteitsjachten voor de veeleisende zeiler. Naar verwachting zal bouwnummer 1 in juni 2013 gereed zijn, voor de eerste tests en proefvaarten. Tussentijds is een eerste impressie middels een schaalmodel mogelijk en zijn wij u graag van dienst met het verstrekken van de technische beschrijving van het jacht.
Extra documenten