Pescador 35

De Pescador 35 is compacte trawler geschikt voor een dagje varen maar ook zeker geschikt voor vakanties met het gezin. Het unieke ontwerp met grote raampartijen in de salon en ramen in de romp zorgen voor veel natuurlijk licht binnen en een prachtig zicht rondom in de salon. In de salon waan je je buiten. De kuip biedt genoeg plaats voor een groot gezelschap en de spiegeldeur met breed platform maken het makkelijk om op en af te stappen. 

De romp is versterkt met robuuste spanten en wrangen en met veel zorg hand lay up opgebouwd. De buitenste laag bestaat uit hoogwaardig vinylester. De romp is standaard voorzien van een stoere schuurlijst.

Met een doorvaarthoogte van 3 meter (antenne neergeklapt) en een diepgang van 1,10 meter is de Pescador ook uitermate geschikt voor de Friese wateren en de Franse kanalen.

Het interieur kunt u, tot zekere mate, zelf bepalen. Hieronder een voorbeeld van een uitschuifbare U-bank.

De motorisering is standaard voorzien van een betrouwbare 80 pk Yanmar diesel met schroefas aandrijving (V-drive). Optioneel kunt u kiezen uit de volgende motorisering:
– 1x Yanmar 4JH80 80 pk (standaard),
– 1x Volvo Penta D3-110 pk,
– 1x Volvo Penta D4-180 pk,
– 1x Volvo Penta D4-300 pk,
– 1x Volvo Penta D6-370 pk,
– 2x Volvo Penta D3-110 pk,
– 2x Volvo Penta D4-180 pk,
– 2x Volvo Penta D4-300 pk,
Elektrische aandrijving in ontwikkeling.

Natuurlijk kan de romp in verschillende kleuren geleverd worden:

De Pescador 35 is gebouwd onder richtlijn en is voorzien van CE categorie “B” en is leverbaar vanaf € 157.300 inclusief btw.

Veel zaken aan boord van de Pescador kunnen naar eigen wens aangepast worden, zolang het maar binnen de mal blijft. Wij denken graag met u mee.

Kom langs in Willemstad om zelf de Pescador 35 te bezichtigen en laat u zelf overtuigen van deze uitzonderlijke prijs kwaliteit verhouding!

Neem contact met ons op!