Uw zekerheid

Gaat u een boot kopen, zult u een grote uitgave moeten doen. Dat doet u natuurlijk niet zonder zeker te zijn van uw zaak. U wilt zekerheid dat de boot goed is en dat u er niet teveel voor betaalt. Ook als u uw boot bij ons in de verkoop doet, wilt u zekerheid dat uw boot op een betrouwbare manier verkocht wordt. Om die zekerheid te waarborgen zijn wij bij een aantal stichtingen aangesloten en zijn wij Hiswa gecertificeerd.

Hiswa

Wij zijn door de Hiswa beoordeeld als Hiswa Qualified Yachtbroker. Zij waarborgen de veiligheid van koper én verkoper. Mocht er een onenigheid ontstaan, dan wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar kunt u aankloppen bij de Jachtmaelaardij Kappers is HISWA gekwalificeerdgeschillencommissie. Natuurlijk doen wij er alles aan om dat te voorkomen en u als tevreden klant de deur uit te laten gaan. Daarnaast betekent deze certificatie ook dat alle transacties worden gedaan via een derdengelden rekening. Deze rekening wordt steekproefsgewijs gecontroleerd door de Hiswa. Zo heeft u zekerheid over uw geld. 

EMCI

Jachtmakelaardij Kappers is E.M.C.I GeregistreerdOnze jachtmakelaars zijn allemaal EMCI gecertificeerd. De beëdiging van de jachtmakelaars is weggevallen en toen is de EMCI in leven geroepen. Deze stichting is er om de kwaliteit in deze beroepsgroep te waarborgen. Een EMCI yachtbroker heeft een professionele opleiding tot jachtmakelaar afgerond en is verplicht om periodiek zijn kennis en vaardigheden te onderhouden. Al onze makelaars hebben dus verstand van zaken en veel kennis in huis. U kunt vertrouwen op ons advies.

Wij zijn tevens aangesloten bij de NBMS, Nederlandse Bond voor Makelaars in Schepen. Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het is ons doel om voor u de juiste boot te vinden. Een persoonlijke en  goede service, dat is wat wij bieden en daar hoort ook uw zekerheid bij. Bij ons koopt u uw boot op de meest veilige manier.