Boottransport

Wanneer u een boot gekocht heeft of uw boot gaat verkopen, is de kans groot dat deze verplaatst moet worden. Wellicht wilt u uw boot verplaatsen naar onze jachthaven of wilt u haar op een ligplaats bij u in de buurt hebben. Of misschien wilt u uw boot gewoon verplaatsen omdat u een nieuwe ligplaats gevonden hebt? Jachtmakelaardij Kappers helpt u daar graag bij.

Mogelijkheden van het vervoeren van uw boot

Er zijn verschillende manieren om uw boot te vervoeren. Wij kunnen u bijstaan bij zowel het transport over water als over de weg en adviseren u ook graag over de beste keuze voor uw boot.

Boottransport over water

Boottransport over water is de meest gebruikelijke manier van vervoer. U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf te varen; ook dan bieden wij u graag begeleiding. Maar het is ook mogelijk om de boot te laten verplaatsen door een schipper van Jachtmakelaardij Kappers. U kunt er dan op vertrouwen dat uw boot wordt gevaren door een zeer ervaren schipper die het varen in het bloed zit. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw boot veilig op de plaats van bestemming aankomt. Onze schipper heeft alle benodigde papieren en gaat zorgvuldig met uw boot om.

img_5007

Boottransport over de weg

Hoewel boottransport over water vaak de voorkeur heeft, zijn er zeker gevallen waarbij het beter is om de boot over de weg te vervoeren. Wegtransport heeft daarnaast ook als voordeel dat uw boot niet te lijden heeft onder de vele kilometers die anders over het water afgelegd moeten worden en u bent ook niet afhankelijk van het weer. Zo heeft u meer zekerheid over de dag van aankomst. Wij zorgen er altijd voor dat uw boot op een veilige manier en met een ervaren chauffeur vervoerd wordt.

Boot laten vervoeren door Jachtmakelaardij Kappers

Wilt u uw boot dus laten vervoeren, naar een andere ligplaats of bijvoorbeeld naar onze jachthaven? Dat is zeker mogelijk. Wij horen graag wat uw wensen zijn en bespreken de mogelijkheden met u. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Neem direct contact met ons op