Onze verkoophaven

Onze verkoophaven is ruim en uniek in zijn soort. Het is een plek waar een koper verliefd kan worden op uw boot. De haven is veelal zes dagen in de week geopend en wordt altijd door ons bemand. Ruim vijftig zeil- en motorboten liggen aan onze steiger, klaar om bezichtigd te worden.

De ruime openingstijden (donderdag in de zomer tot 20:00 uur!) maken het mogelijk om heel laagdrempelig, zonder afspraak, langs te komen om verschillende boten te bekijken en te vergelijken. Het concept is even eenvoudig als doeltreffend. Voor de verkoop van een boot, is een bezichtiging nodig. In onze verkoophaven wordt u boot volop bezichtigd. Hoe meer bezichtigingen, des te groter de kans op een goede en snelle verkoop!

De beste plek voor uw boot

Jachtmakelaardij Kappers biedt een divers aanbod zeil- en motorboten aan. Boten vanaf 10 meter tot en met 20 meter in verschillende prijsklasses. Wij vinden het belangrijk dat uw boot de aandacht krijgt die ze verdient, en dat ze wordt gezien door zoveel mogelijk potentiële kopers. Uw boot wordt ook bekeken door geïnteresseerden die uw boot op het internet wellicht niet hadden gevonden. Hoe meer bezichtigingen, des te groter de kans op een koper. Daarom kunt u veelal zes dagen per week zonder afspraak langskomen om ons aanbod te bekijken. In de zomermaanden is onze haven op donderdag geopend tot 20.00 uur. Ons gespecialiseerde team staat te allen tijde voor u klaar.

Waarom de verkoophaven?

  • De verkoophaven ligt aan de snelweg, tussen 3 grote knooppunten en daardoor per auto goed te bereiken,
  • De verkoophaven ligt aan de Volkeraksluis waar jaarlijks tienduizenden passanten aanleggen om vervolgens te oriënteren op onze verkoopsteiger. Uw boot ligt in dé etalage van watersportend Nederland,
  • Uw boot wordt ook gezien door kopers die uw boot niet zouden hebben gevonden op het internet,
  • Een koper moet verliefd worden op uw boot. Dat gaat het makkelijkste bij een echte bezichtiging,
  • Een koper kan direct verschillende boten bekijken en vergelijken, zonder het maken van een afspraak en zonder het op-en-neer rijden naar verschillende boten.

Kortom, de verkoophaven geeft de grootste kans op een snelle en goede verkoop! Maak daar gebruik van.

Wilt u graag een boot, maar is uw partner nog niet helemaal overtuigd? Neem hem of haar mee naar de haven en laat hem of haar zelf verliefd worden op de boot.

Kom gerust langs of maak een vrijblijvende afspraak.