Uw boot verkopen met Jachtmakelaardij Kappers

Uw boot kunt u het best verkopen via een professionele en betrouwbare jachtmakelaar zoals Jachtmakelaardij Kappers. Wij bieden u, met onze jarenlange ervaring, de zekerheid dat wij uw boot met alle zorgvuldigheid kunnen verkopen. We gaan zorgvuldig met uw boot om en nemen het verkoopproces van A tot Z uit handen. U heeft dus nergens omkijken naar!

Waarom uw boot verkopen met een jachtmakelaar?

U wilt natuurlijk zo veel mogelijk terugkrijgen voor uw boot. Wanneer u uw boot verkoopt via Jachtmakelaardij Kappers, komt deze in onze jachthaven te liggen. Hier wordt de boot door veel meer mensen bekeken dan wanneer deze op uw eigen plekje licht! Hierdoor stijgen de verkoopkansen en de mogelijke verkoopprijs. Daarnaast maken we een uitgebreide fotoreportage van uw jacht en schrijven we een commerciële en gedetailleerde beschrijving. We promoten uw boot op meer dan 25 websites in binnen- en buitenland, onder andere op de toonaangevende website van YachtFocus.

  Laat uw telefoonnr achter en wij bellen u terug.

  Naam: (verplicht)

  Boot: (verplicht)

  Telefoon: (verplicht)

   Laat uw telefoonnr achter en wij bellen u terug.

   Naam: (verplicht)

   Boot: (verplicht)

   Telefoon: (verplicht)

   Comfort pakketAll Inclusive pakket
   Intake aan boord (incl. waardebepaling, fotoreportage en gedetailleerde beschrijving)VV
   Uw boot wordt geadverteerd op meer dan 25 websites in binnen- en buitenlandVV
   Behandeling informatie aanvragenVV
   Verkoop voortgangVV
   Onderhandelingen met kopersVV
   Juridische en financiële afhandeling (transacties lopen via derden gelden rekening)VV
   LigplaatsEigen ligplaatsGratis ligplaats verkoophaven Willemstad
   Schoonmaak door: (exclusief btw)EigenaarJachtmakelaardij Kappers, 85 ex btw p/mnd (11-12 mtr)
   Bezichtingen worden verzorgd door:EigenaarJachtmakelaardij Kappers
   Courtage bij verkoop, berekend over de verkoopprijs (exclusief btw)5%, minimum van € 4.0006%, minimum van € 4.500
   No cure – no payVV
   U blijft gebruik maken van uw bootJaJa

   Begeleiding gedurende het hele verkoopproces

   Wanneer u via ons uw boot wil verkopen, leiden wij het gehele verkoopproces voor u. Dat betekent echter niet dat u zelf geen rol meer speelt in de verkoop. Natuurlijk moet u uiteindelijk akkoord gaan met het aanbod en daarom bepalen we samen met u een vraagprijs en een verkoopprijs. Bij andere jachtmakelaars is dit zeker niet altijd het geval. 

   Daarna adviseren we u over het verkoopklaar maken van uw boot. Zo zorgen we er samen voor dat uw boot zo snel mogelijk verkocht kan worden. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de boot leeg te ruimen. Laat bijvoorbeeld de romp poetsen en zorg ervoor dat de boot er op zijn best uitziet. Als jachtmakelaar helpen wij u hier graag bij of verzorgen we dit voor u. Nadat de boot verkoopklaar gemaakt is, maken we een uitgebreide fotoreportage en stellen we de specificaties op. 

   Promotie van uw boot

   Nadat u akkoord heeft gegeven voor deze specificaties, zetten we uw boot online en plaatsen we advertenties op meer dan 25 websites. Wanneer u instemt met een bod van de koper, stellen wij de contracten en een akte van levering op. Het is tevens mogelijke dat u gedurende de verkoop nog gebruik van de boot blijft maken. Wij houden u te allen tijde op de hoogte van de ontwikkelingen; u krijgt een zogeheten activiteitenrapport. Met Jachtmakelaardij Kappers hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de verkoop van uw boot!

   Vanwege ons uitgebreide netwerk en het feit dat wij zes dagen per week in contact zijn met booteigenaren en -bezoekers, kunnen wij vaak zeer snel een match maken. Dat is het grote voordeel van een jachtmakelaar die weet wat er speelt op de markt.

   De voordelen van het verkopen met jachtbemiddeling

   Als u uw boot laat verkopen door onze jachtmakelaardij, geniet u van een aantal voordelen: 

   • U kunt zelf het programma kiezen wat bij u past
   • Gedurende de verkoop kunt u gebruik blijven maken van uw boot
   • De verkoop van de boot zal een stuk sneller gerealiseerd worden dan wanneer u dit zelf doet
   • Uw boot komt snel onder de aandacht bij een breder netwerk, of het nu gaat om een zeiljacht of een motorjacht
   • U bent verzekerd van een goede prijs en betrouwbare verkoop
   • Wij ruilen in, waardoor de geïnteresseerde doelgroep beter wordt en we dus eerder verkopen. 

   Uw boot inruilen

   U kunt bij ons tevens uw huidige boot inruilen voor een nieuwe. De oplossing voor veel mensen die graag een nieuwe boot willen, maar bang zijn dat ze straks met twee boten opgescheept zitten of juist een tijdje geen boot hebben.

   Wilt u graag een ander model of misschien een wat grotere boot? Alles is mogelijk. Wij nemen uw boot met alle liefde in en u heeft keuze uit ruim vijftig andere boten. Zo voorkomt u dat u een tijdje geen boot tot uw beschikking heeft of dat u voor twee schepen tegelijkertijd de kosten moet dragen. Wij denken met u mee en bieden de zekerheid die u graag wilt.

   Wilt u ook graag uw boot verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

   De beste tips om uw boot te verkopen

   Wanneer u uw boot wil verkopen, is het belangrijk om deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Door uw boot te verkopen via Jachtmakelaardij Kappers verhoogt u de kansen op snelle verkoop al aanzienlijk. Maar u kunt ook zelf nog actie ondernemen om uw boot zo snel mogelijk te laten verkopen. Dit zijn uitstekende tips om uw boot snel te kunnen verkopen:

   Zorg voor een goede presentatie van uw boot

   Mooie en sprekende overzichtsfoto’s van uw jacht geven de koper een goede eerste indruk en zijn van groot belang. Als u uw jacht naar de verkoophaven brengt zullen wij bij aankomst overzichtsfoto’s maken. Om de lijn van het jacht goed te kunnen laten zien, verzoeken we alle landvasten en fenders uit het zicht te halen en eventuele bemanning onderdeks te houden. Daarnaast de informatie bij de advertentie zo compleet mogelijk te zijn, zodat deze zo min mogelijk vragen opwekt en de potentiële koper direct wil komen kijken. Denk daarbij aan merk, type, conditie, bouwjaar, lengte, breedte, diepgang, ligging op de kaart en natuurlijk de prijs. Het is belangrijk om te zorgen voor zowel een goede presentatie van het interieur als het exterieur van uw boot: 

   Presentatie van het interieur

   Bij een bezichtiging moet de geïnteresseerde al zoveel mogelijk het gevoel krijgen aan boord van zijn ‘eigen’ boot te komen. Haal daarom persoonlijke spullen van boord en maak de bergruimtes, hutten en koelkast leeg. Zo wordt bij een bezichtiging een goed beeld van het jacht gegeven. Vanzelfsprekend geeft het jacht een goede positieve indruk als het interieur echt schoon is en fris ruikt. Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat uw jacht er schoon en verzorgd uitziet. De eerste indruk is vaak doorslaggevend en dat betaalt zich uit. Dit is ook van belang voor het maken van goede foto’s zodat wij uw boot zo goed mogelijk kunnen presenteren. Blijft u gebruik maken van uw jacht? Vraag op kantoor een opbergkrat en stop daar uw persoonlijke spullen in. Het krat kunt u stallen op kantoor en snel pakken als u gaat varen.

   Presentatie van het exterieur

   Om uw jacht schoon te houden van dagelijks vuil voorzien wij in een ligplaats met een serviceovereenkomst. Buiten het regelmatig bovendeks wassen van uw jacht, stelt dit ons in staat om ad hoc schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren voor bezichtigingen. Het is de moeite waard om uw jacht in de was te zetten of te polijsten. Wij adviseren u daar graag in. Ook hier geldt dat de eerste indruk van groot belang is. Een verzorgd jacht geeft een koper vertrouwen en doet hem juist eerder besluiten om te kiezen voor uw jacht!

   De juiste vraagprijs voor uw boot

   Als eigenaar bent u geneigd de waarde van uw boot te hoog in te schatten. Dit komt mede door de emotie maar is ook vaak gebaseerd op de prijs die toentertijd betaald is voor de boot. De markt is constant in beweging, dus het is niet realistisch om deze prijs leidend te laten zijn in het vaststellen van uw vraagprijs.  Een te hoge prijs kan betekenen dat uw boot onnodig lang te koop staat en dat kost u natuurlijk ook geld. U wilt dat uw boot zo snel mogelijk verkocht wordt. Een prijs bepalen voor uw boot is voor een groot deel psychologisch en het is belangrijk om uw boot qua prijs slim in de markt te zetten. Jachtmakelaardij Kappers komt met een gedegen advies betreffende een goede vraagprijs en wat de mogelijke verkoopprijs zou kunnen zijn.

   Waarde taxatie om uw zeilboot of jacht te verkopen

   Wanneer u uw zeilboot of jacht gaat verkopen wilt u daar natuurlijk een goede prijs voor ontvangen. Bij Jachtmakelaardij Kappers kunt u eenvoudig uw boot laten taxeren. Door een gedegen waarde taxatie vooraf kunnen wij onder andere op basis van de staat van onderhoud en en de huidige marktpositie een reële vraagprijs voor uw schip bepalen. De prijs voor een taxatie is afhankelijk van de lengte van uw boot. Door voor een taxatie te kiezen gaat u dus nooit het schip in qua prijs en haalt u altijd het maximale uit uw verkoop.

   Het verkopen van uw boot laat u dus over aan Jachtmakelaardij Kappers!

   Wanneer u dus uw boot wil verkopen, klopt u het best aan bij Jachtmakelaardij Kappers. We hebben inmiddels al honderden boten verkocht met alleen maar zeer tevreden kopers en verkopers. Daarnaast zijn we EMCI gecertificeerd en gecertificeerd als HISWA Qualified Yacht & Shipbroker. We blijven altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en trends in de markt en zorgen er zo voor dat we uw boot goed en snel kunnen verkopen. Wilt u dus ook graag uw boot verkopen, neem dan contact met ons op!