Boot verkopen

Wilt u uw boot verkopen? Dan is het logisch dat u verwacht dat dit met behulp van een jachtmakelaar op een professionele en betrouwbare manier gebeurt. Jachtmakelaardij Kappers biedt u die zekerheid. Wij gaan zorgvuldig met uw boot om en nemen het verkoopproces van A tot Z uit handen. U heeft dus nergens omkijken naar. Wij bieden de kwaliteit die u verwacht.

Uw boot verkopen met Jachtmakelaardij Kappers

Uw boot verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs, dat is wat u wilt. U heeft de keuze om uw boot in uw eigen jachthaven te laten of gebruik te maken van de verkoophaven in Willemstad, waarbij de laatste mogelijkheid de beste verkoopkansen biedt.

In alle gevallen komt onze jachtmakelaar bij u aan boord voor een intake, een waardebepaling en voor het maken van een uitgebreide fotoreportage en gedetailleerde omschrijving. In alle gevallen wordt uw boot op meer dan 25 websites in binnen- en buitenland gepromoot.

Laat uw telefoonnr achter en wij bellen u terug.

Naam: (verplicht)

Boot: (verplicht)

Telefoon: (verplicht)

Laat uw telefoonnr achter en wij bellen u terug.

Naam: (verplicht)

Boot: (verplicht)

Telefoon: (verplicht)

Comfort pakketAll Inclusive pakket
Intake aan boord (incl. waardebepaling, fotoreportage en gedetailleerde beschrijving)VV
Uw boot wordt geadverteerd op meer dan 25 websites in binnen- en buitenlandVV
Behandeling informatie aanvragenVV
Verkoop voortgangVV
Onderhandelingen met kopersVV
Juridische en financiële afhandeling (transacties lopen via derden gelden rekening)VV
LigplaatsEigen ligplaatsGratis ligplaats verkoophaven Willemstad
Schoonmaak door: (exclusief btw)EigenaarJachtmakelaardij Kappers, 85 ex btw p/mnd (11-12 mtr)
Bezichtingen worden verzorgd door:EigenaarJachtmakelaardij Kappers
Courtage bij verkoop, berekend over de verkoopprijs (exclusief btw)5%, minimum van € 4.0006%, minimum van € 4.500
No cure – no payVV
U blijft gebruik maken van uw bootJaJa

Samen uw boot verkopen

Ondanks het feit dat wij het gehele verkoopproces voor u leiden, betekent dit niet dat u zelf geen rol meer speelt in de verkoop. U moet uiteindelijk akkoord gaan met het aanbod. Samen met u bepalen we daarom een vraagprijs en een verkoopprijs. Dit is iets wat u niet vaak tegenkomt bij andere scheepsmakelaars.

Om uw boot zo snel mogelijk te verkopen, is het verstandig om deze verkoopklaar te maken. Wij adviseren u over hoe u dit het beste kunt doen. Zo is het verstandig om de boot leeg te ruimen. U kunt misschien de romp laten poetsen of juist verder aankleden. Als scheepsmakelaar helpen wij u daarbij of verzorgen dit voor u. Vervolgens maken wij een uitgebreide fotoreportage en stellen wij de specificaties op.

Nadat u akkoord heeft gegeven voor deze specificaties, zetten we uw boot online en plaatsen we advertenties op meer dan 25 websites. Wanneer u instemt met een bod van de koper, stellen wij de contracten op en een akte van levering. Het is tevens mogelijk dat u gedurende de verkoop nog gebruik van de boot blijft maken. Wij houden u te allen tijde op de hoogte van de ontwikkelingen. U krijgt een zogeheten activiteitenrapport.

Met Jachtmakelaardij Kappers hoeft u zich geen zorgen te maken over de verkoop van uw boot.

Vanwege ons uitgebreide netwerk en het feit dat wij zes dagen per week in contact zijn met booteigenaren en -bezoekers, kunnen wij vaak zeer snel een match maken. Dat is het grote voordeel van een jachtmakelaar die weet wat er speelt op de markt.

Uw boot verkopen met jachtbemiddeling

Als u uw jacht laat verkopen door onze scheepsmakelaardij, geniet uzelf ook van een aantal voordelen:

  • u kiest het programma dat bij u past;
  • u kunt gedurende de verkoop gebruik blijven maken van uw boot;
  • de verkoop zal sneller gerealiseerd worden dan wanneer u het zelf doet;
  • uw boot komt snel onder de aandacht bij een breder netwerk, of het nu gaat om een zeiljacht of motorjacht;
  • u bent verzekerd van een goede prijs en een betrouwbare verkoop;
  • wij ruilen in, waardoor de geïnteresseerde doelgroep breder wordt en wij dus eerder verkopen.

Boot inruilen

U kunt bij ons tevens uw huidige boot inruilen voor een nieuwe. De oplossing voor veel mensen die graag een nieuwe boot willen, maar bang zijn dat ze straks met twee boten opgescheept zitten of juist een tijdje geen boot hebben.

Wilt u graag een ander model of misschien een wat grotere boot? Alles is mogelijk. Wij nemen uw boot met alle liefde in en u heeft keuze uit ruim vijftig andere boten. Zo voorkomt u dat u een tijdje geen boot tot uw beschikking heeft of dat u voor twee schepen tegelijkertijd de kosten moet dragen. Wij denken met u mee en bieden de zekerheid die u graag wilt.

Wilt u ook graag uw boot verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.