Uw jacht of boot verkopen met Jachtmakelaardij Kappers

Uw boot of jacht kunt u het best verkopen via een professionele en betrouwbare jachtmakelaar zoals Jachtmakelaardij Kappers. Wij bieden u, met onze jarenlange ervaring, de zekerheid dat wij uw boot met alle zorgvuldigheid kunnen verkopen. We gaan zorgvuldig met uw boot om en nemen het verkoopproces van A tot Z uit handen. Als professionele jacht verkoop hebben wij daarbij een ruime kennis van de huidige markt. U heeft dus nergens omkijken naar!

  Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

  Naam booteigenaar: (verplicht)

  Boottype: (verplicht)

  Merk: (verplicht)

  Bouwjaar: (verplicht)

  Telefoon: (verplicht)

   Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

   Naam booteigenaar: (verplicht)

   Boottype: (verplicht)

   Merk: (verplicht)

   Bouwjaar: (verplicht)

   Telefoon: (verplicht)

   Comfort pakket All Inclusive pakket
   Intake aan boord (incl. waardebepaling, fotoreportage en gedetailleerde beschrijving) V V
   Uw boot wordt geadverteerd op meer dan 25 websites in binnen- en buitenland V V
   Behandeling informatie aanvragen V V
   Verkoop voortgang V V
   Onderhandelingen met kopers V V
   Juridische en financiële afhandeling (transacties lopen via derden gelden rekening) V V
   Ligplaats Eigen ligplaats Gratis ligplaats verkoophaven Willemstad
   Schoonmaak door: (exclusief btw) Eigenaar Jachtmakelaardij Kappers, 85 ex btw p/mnd (11-12 mtr)
   Bezichtingen worden verzorgd door: Eigenaar Jachtmakelaardij Kappers
   Courtage bij verkoop, berekend over de verkoopprijs (exclusief btw) 5%, minimum van € 4.000 6%, minimum van € 4.500
   No cure – no pay V V
   U blijft gebruik maken van uw boot Ja Ja

   Wilt u ook graag uw boot verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

   Begeleiding gedurende het hele verkoopproces

   Wanneer u via ons uw motorjacht of Etap zeilboot of jacht wilt verkopen, of een ander type boot, nemen we het gehele verkoopproces graag voor u uit handen, wij zijn immers niet zomaar een jacht verkoop. U kunt bij ons een boot inruilen voor een andere boot, uw huidige (zeil)boot of motorjacht verkopen en kiezen voor onze bemiddelingsservice. Dat betekent echter niet dat u zelf geen rol meer speelt in de verkoop. Natuurlijk moet u uiteindelijk akkoord gaan met het aanbod en daarom bepalen we samen met u een vraagprijs en een verkoopprijs. 

   Daarna adviseren we u over het verkoopklaar maken van uw boot. Zo zorgen we er samen voor dat u uw (zeil)boot zo snel mogelijk kunt verkopen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de boot leeg te ruimen. Laat bijvoorbeeld de romp poetsen en zorg ervoor dat de boot er op zijn best uitziet. Als jachtmakelaar helpen wij u hier graag bij of verzorgen we dit voor u. Nadat de boot verkoopklaar gemaakt is, maken we een uitgebreide fotoreportage en stellen we de specificaties op. 

   Promotie van uw boot en jachtbemiddeling

   Nadat u akkoord heeft gegeven voor deze specificaties, zetten we uw boot online en plaatsen we advertenties op meer dan 25 websites. Door onze jachtbemiddeling kunt u uw boot snel verkopen. U kunt zo dus ook uw boot inruilen voor een andere boot, wanneer u uw jacht of motorboot gaat verkopen. U bent bovendien verzekerd van een goede prijs en een betrouwbare verkoop. Wanneer u instemt met een bod van de koper, zorgen we voor de juridische en financiële afhandeling. Het is tevens mogelijk dat u gedurende de verkoop nog gebruik van de boot blijft maken. Wij houden u te allen tijde op de hoogte van de ontwikkelingen; u krijgt een zogeheten activiteitenrapport. Met Jachtmakelaardij Kappers hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de verkoop van uw boot!

   Onze jacht verkoop helpt u graag met uw jacht verkopen!

   Als u graag uw jacht wilt verkopen, gaat u natuurlijk graag in zee met een bedrijf dat hier ervaring in heeft. Wilt u uw jacht verkopen, dan kunt u het beste contact opnemen met Jachtmakelaardij Kappers. Wij hebben een ruime kennis van de markt en nemen u al het werk uit handen. Zo gaat u gemakkelijk de jacht verkoop in en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

   Vanwege ons uitgebreide netwerk en het feit dat wij zes dagen per week in contact zijn met booteigenaren en -bezoekers, kunnen wij vaak zeer snel een match maken. Dat is het grote voordeel van een jachtmakelaar die weet wat er speelt op de markt.

   De voordelen van uw boot verkopen met jachtbemiddeling

   Als u uw boot of jacht laat verkopen door onze jachtmakelaardij, geniet u van een aantal voordelen met jachtbemiddeling: 

   • U kunt zelf het programma kiezen wat bij u past
   • Gedurende de verkoop kunt u gebruik blijven maken van uw boot
   • De verkoop van de boot zal een stuk sneller gerealiseerd worden dan wanneer u dit zelf doet
   • Uw boot komt snel onder de aandacht bij een breder netwerk, of het nu gaat om een zeiljacht of een motorjacht
   • U bent verzekerd van een goede prijs en betrouwbare verkoop
   • Wij ruilen in, waardoor de kans op verkoop aanzienlijk groter is

   Uw boot inruilen

   U kunt bij ons uw huidige boot inruilen. Het is de oplossing voor veel mensen die graag een nieuwe boot willen, maar bang zijn dat ze met twee boten blijven zitten of juist een tijdje géén boot hebben wanneer ze hun boot gaan verkopen.

   Wilt u graag een ander model of misschien een wat grotere boot? Alles is mogelijk. Wij nemen uw boot met alle liefde in en u heeft keuze uit ruim vijftig andere boten. Zo voorkomt u dat u een tijdje geen boot tot uw beschikking heeft of dat u voor twee schepen tegelijkertijd de kosten moet dragen. Wij denken met u mee en bieden de zekerheid die u graag wilt.