Over Jachtmakelaardij Kappers

Jachtmakelaardij Kappers is gevestigd te Willemstad en heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de watersportbranche. Wij weten wat er in de markt speelt en kunnen u van gedegen advies voorzien en hebben een klantenbestand van meer dan 30.000 actieve watersporters.
Bij Jachtmakelaardij Kappers kunt u terecht voor het kopen en verkopen van een boot.
Wij bieden u een totaalpakket voor aankoopobemiddeling, taxatie, jachtservices en boottransport.

Klein team, grote resultaten

De watersport zit ons team al meer dan 20 jaar in de genen, daarom weten wij als geen ander wat onze klanten zoeken in een boot. Door onze persoonlijke aanpak en passie voor het vak kunnen wij u kwalitatieve boten aanbieden die zowel een hoog afwerkingsniveau als goede zeileigenschappen hebben. Hiermee onderscheiden we ons van andere jachtmakelaardijen en kunnen we echt een meerwaarde voor u bieden.

Wilt u een zeilboot, jacht of motorboot kopen of verkopen? Bij Jachtmakelaardij Kappers hebben we echt aandacht voor u en zorgen we voor complete jachtbemiddeling van A tot Z gedurende het hele traject. Doordat we met een klein en divers team werken, kunnen we korte lijnen hanteren en staan we direct in contact met kopers en verkopers in binnen- en buitenland. Door ons grote netwerk kunnen we uw boot of jacht snel onder de aandacht brengen bij onze relaties. We zoeken graag actief met u mee bij het vinden van uw ideale boot en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Jachtmakelaardij Kappers

Altijd in beweging

Inmiddels hebben we vele honderden boten verkocht, zijn er heel veel tevreden kopers en verkopers en hebben we ons werkgebied verder uitgebreid naar België met onze dochteronderneming Navi-Sell International Yachtbrokers. We zijn EMCI gecertificeerd en gecertificeerd als HISWA Qualified Yacht & Shipbroker. We blijven onszelf ontwikkelen en de laatste trends op de voet volgen. Het is immers van belang om te weten of er veranderingen zijn in regelgevingen en wat er speelt in onze branche. Grote inzet, grote resultaten. We blijven zoeken tot we uw boot voor een goede prijs verkocht hebben of de juiste boot voor u hebben gevonden. We beschikken over voldoende ervaring en hebben de nodige bagage om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Een boot kopen of verkopen laat u dan ook met een gerust hart aan ons over.

Uw zekerheid

Gaat u een boot kopen, dan zult u een grote uitgave moeten doen. Dat doet u natuurlijk niet zonder zeker te zijn van uw zaak. U wilt zekerheid dat de boot goed is en dat u er niet teveel voor betaalt. Ook als u uw boot bij ons in de verkoop doet, wilt u zekerheid dat uw boot op een betrouwbare manier verkocht wordt. Om die zekerheid te waarborgen zijn wij bij een aantal stichtingen aangesloten en zijn wij Hiswa-gecertificeerd. Bovendien kunt u bij ons terecht voor boottransport over de weg of over water. U kunt bij verkoop of aankoop van uw boot tevens gebruik maken van onze jachtservices. Dit zijn zaken als; kleine reparaties, motor- en/of staalonderhoud, een nieuwe kap op uw boot laten maken en meer. Hierin zijn wij zeer flexibel en wij denken graag met u mee om dit gestroomlijnd te laten verlopen. Wij hebben daarnaast een grote verkoopsteiger die plaats biedt aan 50 ligplaatsen en indien gewenst kunt u uw boot tevens op locatie aan ons verkopen.

Hiswa

Wij zijn door de Hiswa beoordeeld als Hiswa Qualified Yachtbroker. Zij waarborgen de veiligheid van koper én verkoper. Mocht er een onenigheid ontstaan, dan wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar kunt u aankloppen bij de geschillencommissie. Natuurlijk doen wij er alles aan om dat te voorkomen en u als tevreden klant de deur uit te laten gaan. Daarnaast betekent deze certificatie ook dat alle transacties worden gedaan via een derdengeldenrekening. Deze rekening wordt steekproefsgewijs gecontroleerd door de Hiswa. Zo heeft u zekerheid over uw geld.

EMCI

Al onze jachtmakelaars zijn EMCI-gecertificeerd. De beëdiging van de jachtmakelaars is komen te vervallen, hierna is de EMCI in het leven geroepen. Deze stichting is opgericht om de kwaliteit in deze beroepsgroep te waarborgen. Een EMCI yacht broker heeft een professionele opleiding tot jachtmakelaar afgerond en is verplicht om periodiek zijn kennis en vaardigheden te onderhouden. Al onze makelaars hebben dus verstand van zaken en hebben veel kennis in huis. Hierdoor bent u verzekerd van deskundig advies op maat waar u op kunt vertrouwen.


Jachtmaelaardij Kappers is HISWA gekwalificeerd
EMCI certified yachtbrokerage
NBMS