Over Jachtmakelaardij Kappers

In 2009 heb ik, Anton Kappers, de stap genomen om Jachtmakelaardij Kappers te beginnen. Een mooi moment, vooral omdat schepen mij altijd al gefascineerd hebben. De affiniteit met water en de interesse voor schepen stamt al uit mijn jeugd. Alles met water vond ik geweldig met als hoogtepunt 2 Atlantische oversteken. Voor mij was de keuze al snel duidelijk: ik wil in de botenwereld werken. Jachtmakelaardij Kappers is daar het resultaat van.

Samen met Okke Kooijman en Johanna van Dragt voeren wij onze passie uit. Het is ons doel om de perfecte boot voor mensen te vinden en om een boot zo goed en snel mogelijk te verkopen. Pas als u hier tevreden de deur uitstapt, zijn wij voldaan.

Jachtmakelaardij Kappers

Klein team, grote resultaten

Inmiddels hebben we vele honderden boten verkocht, zijn er heel veel tevreden kopers en verkopers en hebben we ons gebied verder uitgebreid naar België met onze dochteronderneming Navi-Sell International Yachtbrokers. We zijn EMCI gecertificeerd en gecertificeerd als HISWA Qualified Yacht & Shipbroker. We blijven onszelf ontwikkelen en de laatste trends op de voet volgen. Het is immers van belang om te weten of er veranderingen zijn in regelgevingen en wat er speelt in onze branche. Grote inzet, grote resultaten. We blijven zoeken tot we uw boot voor een goede prijs verkocht hebben of de juiste boot voor u hebben gevonden. We beschikken over voldoende ervaring en hebben de nodige bagage om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Een boot kopen of verkopen laat u dan ook met een gerust hart aan ons over.