Over Jachtmakelaardij Kappers

In 2009 heb ik, Anton Kappers, de stap genomen om Jachtmakelaardij Kappers te beginnen. Een mooi moment, vooral omdat schepen mij altijd al gefascineerd hebben. De affiniteit met water en de interesse voor schepen stamt al uit mijn jeugd. Alles met water vond ik geweldig met als hoogtepunt 2 Atlantische oversteken. Voor mij was de keuze al snel duidelijk: ik wil in de botenwereld werken. Jachtmakelaardij Kappers is daar het resultaat van.

Samen met Okke Kooijman en Johanna van Dragt voeren wij onze passie uit. Het is ons doel om de perfecte boot voor mensen te vinden en om een boot zo goed en snel mogelijk te verkopen. Pas als u hier tevreden de deur uitstapt, zijn wij voldaan.

Klein team, grote resultaten

Inmiddels hebben we vele honderden boten verkocht, zijn er heel veel tevreden kopers en verkopers en hebben we ons gebied verder uitgebreid naar België met onze dochteronderneming Navi-Sell International Yachtbrokers. We zijn EMCI gecertificeerd en gecertificeerd als HISWA Qualified Yacht & Shipbroker. We blijven onszelf ontwikkelen en de laatste trends op de voet volgen. Het is immers van belang om te weten of er veranderingen zijn in regelgevingen en wat er speelt in onze branche. Grote inzet, grote resultaten. We blijven zoeken tot we uw boot voor een goede prijs verkocht hebben of de juiste boot voor u hebben gevonden. We beschikken over voldoende ervaring en hebben de nodige bagage om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Een boot kopen of verkopen laat u dan ook met een gerust hart aan ons over.

Jachtmakelaardij Kappers

Uw zekerheid

Gaat u een boot kopen, zult u een grote uitgave moeten doen. Dat doet u natuurlijk niet zonder zeker te zijn van uw zaak. U wilt zekerheid dat de boot goed is en dat u er niet teveel voor betaalt. Ook als u uw boot bij ons in de verkoop doet, wilt u zekerheid dat uw boot op een betrouwbare manier verkocht wordt. Om die zekerheid te waarborgen zijn wij bij een aantal stichtingen aangesloten en zijn wij Hiswa gecertificeerd.

Hiswa

Jachtmaelaardij Kappers is HISWA gekwalificeerd

Wij zijn door de Hiswa beoordeeld als Hiswa Qualified Yachtbroker. Zij waarborgen de veiligheid van koper én verkoper. Mocht er een onenigheid ontstaan, dan wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar kunt u aankloppen bij de geschillencommissie. Natuurlijk doen wij er alles aan om dat te voorkomen en u als tevreden klant de deur uit te laten gaan. Daarnaast betekent deze certificatie ook dat alle transacties worden gedaan via een derdengelden rekening. Deze rekening wordt steekproefsgewijs gecontroleerd door de Hiswa. Zo heeft u zekerheid over uw geld. 

EMCI

Onze jachtmakelaars zijn allemaal EMCI gecertificeerd. De beëdiging van de jachtmakelaars is weggevallen en toen is de EMCI in leven geroepen. Deze stichting is er om de kwaliteit in deze beroepsgroep te waarborgen. Een EMCI yachtbroker heeft een professionele opleiding tot jachtmakelaar afgerond en is verplicht om periodiek zijn kennis en vaardigheden te onderhouden. Al onze makelaars hebben dus verstand van zaken en veel kennis in huis. U kunt vertrouwen op ons advies.

Wij zijn tevens aangesloten bij de NBMS, Nederlandse Bond voor Makelaars in Schepen. Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het is ons doel om voor u de juiste boot te vinden. Een persoonlijke en  goede service, dat is wat wij bieden en daar hoort ook uw zekerheid bij. Bij ons koopt u uw boot op de meest veilige manier.