Bavaria

De zeiljachten van Bavaria zijn uniek. Het is wereldwijd de meest moderne fabrikant van zeiljachten, motorboten en catamarans. Een perfect samenspel tussen verschillende kwalitatieve hoogtepunten. Op zoek naar een mooie zeiljacht? Jachtmakelaardij Kappers biedt verschillende unieke boten aan van dit kwalitatieve zeiljachten merk. Bavaria staat bekend om de goede prijs-kwaliteit verhouding die garanderen.

Het ontstaan

Al sinds 1978 bouwt het duitse Bavaria jachten in het pittoreske Giebelstadt, Beieren. Het bedrijf begon als een fabrikant van kunststof ramen. Inmiddels is al gelange tijd geswitcht naar de productie van zeiljachten. Er worden jaarlijks met ongeveer 550 medewerkers meer dan 1500 zeilboten en motorboten geproduceerd. De scheepswerf, die officieel Bavaria Yachtbau GmbH heet, is dan ook één van de grootste jacht fabrikanten in Europa. De boten zijn tussen de 28-55 voet lang, wat 8,5 tot 18 meter is. Tot op heden hebben meer dan 30.000 boten de werf verlaten.

Zeiljachten

Bavaria produceert zowel zeilboten als zeiljachten, maar ook met motoren. De jachten dragen vaak de naam Cruiser of Ocean met een nummer. Het nummer dat er achter staat, staat voor de grootte van de boot. De productielijn van de zeiljachten staat bekend als stevig en waardevast. Niet geheel onbelangrijk de boot nog eens wordt doorverkocht. De moderne productiemethoden én het vakmanschap zorgen ervoor dat de jachten voor een scherpe prijs worden verkocht. Dit staat dan ook centraal in het prijsbeleid van Bavaria en deze kwaliteit geldt dan ook voor zowel tweedehands als nieuwe jachten.

Kenmerken

De jachten van Bavaria staan centraal om een aantal kenmerken. De zeiljachten die worden geproduceerd worden met de nieuwe ontwikkelmethoden. Er zijn dan ook verschillende samenwerkingen geweest met partners zoals BMW Group en andere high-profile design studios. Het eindresultaat is dan ook kwalitatief erg goed, voor een fijne prijs. De veiligheid staat voorop, waardoor er hoge normen worden gewaarborgd.

In het aanbod van Jachtmakelaardij Kappers komen een aantal boten van Bavaria voor. Een tweedehands boot van dit steengoede kwaliteitsmerk, is dan ook een goede keuze. Met de aanschaf van een zeiljacht, krijgt u er veel plezier mee terug. De vreugde van het zeilen staat centraal. U kunt comfortabel, veilig en met veel plezier zeiltochten gaan maken.

Geen boten gevonden voor het merk